Video Aspect Ratio: 16:9

Ervaar jij rugpijn tijdens het thuiswerken? Ik heb de oplossing!

gratis rug oefeningen

Werk jij met rugklachten achter je laptop?

Train 8 weken met mij mee

Praktijk eigenaar

Zes maanden na mijn afstuderen als fysiotherapeut (in 2013) startte ik mijn eigen praktijk in Breda.

Fysiotherapeut 

Ik ben fysiotherapeut geworden, omdat ik een natuurlijke drive heb om mensen te helpen herstellen. Het maakt me blij om mensen weer pijnvrij te zien bewegen.

Al 1000+ mensen van hun rugklachten af geholpen

In mijn praktijk help ik mensen met verschillende soorten rugklachten. Inmiddels heb ik al veel mensen van hun rugklachten af mogen helpen. 

Vind jij het normaal om rugpijn te hebben?

Niets is zo vervelend als elke dag een pijnlijke rug hebben. Bij de meeste mensen is een slechte zithouding tijdens het (thuis)werken de boosdoener achter hun rugklachten. Zonder dat je het merkt, zak je in no-time in elkaar achter je laptop. Het resultaat? Een zeurende pijn in je rug die maar niet weg lijkt te gaan. 


Ik weet als geen ander hoe vervelend het kan zijn om rugpijn te hebben. Vanaf mijn 16e heb ik jarenlang ontzettend veel last van rugpijn gehad. Ik dacht dat het normaal was. Dat rugpijn er nu eenmaal bijhoort als je lang zit of staat. Tot ik fysiotherapeut werd…


Tijdens mijn opleiding begon ik in te zien hoe slecht mijn houding was. Ik had een holle onderrug en mijn heupbuigers waren erg verkort. Dit maakte het moeilijk om goed te strekken tijdens het lopen. Daar bovenop liep ik met mijn knieën naar binnen en had ik zwakke buikspieren


Omdat ik zelf zoveel last had van mijn rug, besloot ik me tijdens mijn studie en daarna extra te verdiepen in de problemen die een slechte houding met zich meebrengt. Uiteindelijk lukte het me om mezelf 100% pijnvrij te krijgen. En als mijn rugpijn na lang zitten of staan toch weer opspeelt, weet ik dat ik er met de juiste oefeningen weer snel vanaf ben. 


Heb jij last van rugpijn? Weet dan dat je hier geen genoegen mee hoeft te nemen.
Je kunt er zélf wat aan doen. Zo kun ook jij voorgoed van je rugklachten afkomen. 

Fix je kantoorrug, zij gingen je voor!

Fix je kantoorrug, zij gingen je voor!

Online fysiotherapie

null

null

Kies jij voor een toekomst ZONDER rugpijn?

  • Bouw aan een sterke rug met uithoudingsvermogen
  • 8 weken lang 2 x per week training
  • 16 lessen van 25 minuten, kort en krachtig dus!
  • Krijg gratis trainingsmateriaal thuisgestuurd

  • Verbeter je houding en verhelp je rugklachten

  • Leer hoe je rechtop zit en blijft zitten

  • Alles is online en in je eigen tijd

  • Extra fysiotherpeutische tips in de community

Goedkoper dan je zorgverzekering?

Een consult van 30 minuten bij een fysiotherapiepraktijk kost al gauw € 40. Aanvullende polissen van zorgverzekeraars worden duurder en de behandelpakketten kleiner. De online rugtraining is dus meer dan de helft goedkoper! Je bespaart gegarandeerd tijd en geld. Ik durf jou te beloven dat de online rugtraining de investering zeker waard is. Ben je toch niet tevreden? Laat het me weten, ik geef in dat geval je geld terug.

rugtraining zorgverzekering

Ja, ik wil een schop onder mijn kont!

Ja, ik wil een schop onder mijn kont!

€ 299,- (incl 21% btw)

Dé online rugtraining
voor thuiswerkers

Ga 8 weken aan de slag om pijnvrij te werken achter je bureau, zowel thuis als op kantoor. Lang zitten is geen excuus voor rugpijn!

Inclusief: Gratis oefenmateriaal pakket t.w.v. €60,-

Benieuwd naar de inhoud van het programma?

Sterk en lenig lichaam

Samen gaan we stap voor stap aan het werk om jouw rug weer op en top te krijgen. Je lichaam zoekt de weg van minste weerstand. Daarom zit je als een zoutzak achter je laptop. Als je lichaam weer sterk en lenig genoeg is, kun je weer pijnvrij achter je laptop of pc aan de slag. 

Thuisoefeningen

“Het lukt me niet om de oefeningen thuis te doen!” Die opmerking hoor ik als fysio regelmatig. Daarom neem ik je aan de hand mee en leer ik je hoe je de rest van je leven een sterke en gezonde rug kunt behouden. De training is ontworpen na jarenlange ervaring als fysiotherapeut en rugtrainer. 

Oefenpakket

Je krijgt een pakket thuis gestuurd met al het materiaal dat je nodig hebt om de trainingen te doen. Iedere week krijg je in mijn online omgeving 2 trainingen die je gewoon vanuit huis kunt doen. De video's blijven voor jou 1 jaar lang beschikbaar. Ben je een strever en wil je extra trainen? Dan heb je daar alle mogelijkheid voor!

Technieken onder controle krijgen

Met deze trainingen werken we dus naar een soepele-, sterke- en pijnvrije rug toe. Bovendien leer ik je technieken die je kunt inzetten mocht er eens wat verkeerd schieten in je rug. Zodat je zonder een fysio te bezoeken snel weer blij aan het werk kan

Belangrijk!

Twijfel je of mijn programma geschikt is voor jou of heb je (een vermoeden van) een relevante medische diagnose? Neem dan contact met mij op.


Werk jij met rugklachten achter je laptop?

Train 8 weken met mij mee!